3a divisió FEF

Un altre tren passa per l’Escala

L’Escala rep el cuer, el Castelldefels (17h), sabent que si guanya dormirà en posicions de ‘play-off’ d’ascens

La setmana passada l’Escala va haver de marxar amb les mans buides de la visita al camp del quart classificat, el Badalona, que va aprofitar la victòria per obrir un forat i encarrilar la classificació per al play-off d’ascens. Un play-off amb el que encara somia el conjunt escalenc, i és que està a només un punt de la cinquena posició i és, dels equips que estan en la lluita, qui arriba segurament en millor dinàmica a les últimes sis jornades de lliga.

Per continuar-hi somiant, però, els d’Aday Benítze hauran d’aconseguir la victòria aquesta tarda (17h). Primer perquè juguen a casa, on només han perdut un dels últims set partits que hi han jugat, i segon perquè reben el cuer de la lliga, el Castelldefels. Ningú es pot refiar, però, i és que els del Baix Llobregat només han perdut dos dels últims vuit partits i han aconseguit a domicili les seves últimes tres victòries.

A banda de la victòria, l’Escala necessita els tres punts per continuar en la zona alta d’una classificació molt igualada des de la cinquena fins a la quinzena posició –hi ha set punts de diferència–, i és que, per molt que sobre el paper l’últim equip que baixi sigui el setzè, la Rapitenca, que està a deu punts de l’Escala, no cal oblidar que els possibles descensos compensats fan que la quinzena posició no sigui una garantia de res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)