1a femenina

El Llevant les Planes perd contra el Betis i s’apropa encara més al descens (1-2)

1a divisió femenina. Les de Sant Joan Despí encadenen quinze partits sense guanyar i la d’avui és la desena derrota

El Llevant les Planes perd per segona jornada consecutiva i s’acosta a les brases encadenant 15 partits sense guanyar. El partit d’avui contra el Betis, rival directe que havent guanyat se situa a un punt de les locals, s’ha decidit en 10 minuts.

El partit al Municipal les Planes ha començat amb la possessió a favor de les locals i dues ocasions que no han resultat efectives. Arribats al primer quart de partit jugat, les visitants han començat a generar més perill. Les de Ferran Caballero, però, mantenint la possessió a favor i posant ritme al partit, van liderar les ocasions a partir del minut 20. Melanie ho ha provat, però acabava en les mans de la portera sevillana. Després Jessica que l’estavellava al pal. Vizoso, sota pals, va tenir feina per aturar les proves de les de Sant Joan Despí. I finalment, va acabar entrant. Chebbak va obrir la llauna per a les locals (40’). Jugada per la banda esquerra que Uribe deixava enrrere per Lahamari, que la donava a Júlia Mora des del vértex de l’àrea i, aquesta, la cedia a Chebbak, perquè amb la dreta l’envies al fons de la porteria. Però abans del descans les verd-i-blanques ho han empatat al descompte. Penal sobre Carol que Leles ha convertit en la diana de l’empat (45+3’).

A la represa, només tres minuts després de començar la segona meitat, Cameron ha marcat el segon de les sevillanes. Aprofitant el contraatac, Carol l’ha rebut al mig del camp i cavalcant pel centre gairebé fins al centre de l’àrea, l’ha filtrat per Cameron que, sola, ha acabat la jugada posant per davant a les visitants (49’). Minuts després, amb el Llevant una mica enfonsat, les visitants haurien pogut fer el tercer. La segona meitat ha rebaixat un pèl la intensitat entre canvis i ocasions sense èxit, però arribats al 80’ les locals han posat una marxa més conscients de la necessitat de puntuar. Tot i les opcions que van anar creant les de Ferran Caballero no han pogut capgirar el resultat i s’han quedat sense puntuar per segona jornada consecutiva. Victòria important per les visitants, que es posen a un punt del Llevant les Planes (19) i surten del descens a l’espera del partit del Granada.