1a divisió

Tchouaméni decideix a Son Moix (0-1)

Real Madrid. El conjunt blanc, amb moltes rotacions pensant en el partit a l’Etihad, ha guanyat per la mínima al camp del Mallorca i arribarà amb un bon coixí de punts al clàssic (+11 abans del Cadis-Barça)

El Real Madrid anirà a Manchester havent complert primer avui en la visita a Son Moix. Amb cinc novetats en l’onze respecte l’últim partit contra el City, l’equip de Carlo Ancelotti ha guanyat per la mínima contra el subcampió de copa gràcies a un gol de Tchouameni des de fora l’àrea (48’). El francès ha estat vital avui, però no estarà a l’Etihad per sanció.

Ha estat millor el Madrid, que ja en la primera part ha estavellat una pilota al travesser (Bellingham, 33’). Brahim i Fede Valverde han perdonat oportunitats claríssimes de gol i això ha permès al Mallorca arribar amb vida al final. Primer Brahim ha vist com el peu de Rajkovic l’allunyava del gol després d’una gran jugada col·lectiva (62’) i poc després un futbolista del Mallorca evitava sobre la línia de gol, la diana de Fede Valverde (71’). Un grandíssim xut de Darder des de fora l’àrea ha fet lluir Lunin (77’) i en l’última acció del partit, Muriqi a punt ha estat de treure petroli en una pilota penjada a l’àrea en què Lunin no ha estat contundent i l’acció quasi li costa un disgust al Madrid, però el davanter del Mallorca ha acabat rematant a fora.

Vinícius ha estat suplent i quan ha entrat en la segona meitat, Son Moix l’ha rebut amb una sonora xiulada recordant el xou i la picabaralla amb la grada que va protagonitzar el brasiler en la seva anterior visita a Palma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)