1a divisió

Tchouaméni resol a Son Moix

Real Madrid. Un gol del francès, que no hi serà a Manchester per sanció, permet als blancs arribar al clàssic a 8 punts del Barça

Mallorca 0 Real Madrid 1

MALLORCA:Rajkovic, Maffeo (Radonjic, 78’), Gio, Raíllo, Nastasic, Lato, Morlanes (Darder, 59’), Samú Costa (Mascarell, 59’), Antonio Sánchez (Abdón Prats, 59’), Dani Rodríguez (Larin, 86’) i Muriqi.REAL MADRID:Lunin, Lucas (Militao, 90’), Nacho, Rüdiger, Mendy, Tchouaméni, Valverde, Modric (Carvajal, 86’), Bellingham (Camavinga, 64’), Brahim (Vinícius, 63’) i Joselu.GOLS:0-1 (48’) Tchouaméni.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (comitè murcià). T.G.: a Raíllo, Muriqi i Lunin.PÚBLIC:23.244 espectadors a Son Moix.

Aurelien Tchouaméni no hi serà per sanció dimecres a l’Etihad, però a Son Moix sí que va fer acte de presència. Decisiu. Seu va ser el gol que va servir per superar per la mínima el subcampió de copa. El Madrid anirà a Manchester havent complert primer en la lliga, en l’últim partit abans del clàssic.

Amb cinc novetats en l’onze respecte a l’últim partit contra el City, l’equip de Carlo Ancelotti va sumar de tres, gràcies a la diana del migcampista francès des de fora de l’àrea tot just iniciar la segona part. La pilota va fregar en un rival i això va enverinar el xut. La fortuna que va tenir Tchouaméni en el gol és la que li va faltar a Jude Bellingham en un xut que es va estavellar al travesser (33’). Tampoc Brahim i Fede Valverde van trobar la porteria. Rajkovic va allunyar Brahim del gol col·locant un peu salvador quan el madridista ho tenia tot a favor per marcar (62’) i minuts després era un defensa del Mallorca qui evitava la sentència de Fede des de damunt la línia de gol. El Mallorca, poc en atac. Un xut de Darder va obligar Lunin a lluir-se per evitar l’empat (77’).

Vinícius va ser suplent i quan va entrar al camp, Son Moix el va rebre amb una sonora xiulada. A Palma no obliden el lleig gest que va tenir contra la grada en la visita de la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)