3a divisió FEF

L’Olot viatja a Reus fent matemàtiques

3a divisió FEF. El conjunt de Pedro Dólera està a 12 punts del segon classificat i en queden 18 en joc

18 punts en joc i els olotins són a 12 de l’Hospitalet, el segon classificat. Avui, poden seguir avançant en pas ferm cap a l’objectiu: l’ascens i el campionat de lliga. Aquesta tarda (17 h) els homes de Dólera visiten l’Estadi Municipal de Reus per disputar la 29a jornada de lliga.

El Reus Reddis acumula 10 victòries, 7 empats i 11 derrotes que els deixen com els actuals novens amb 37 punts. Però amb la classificació ajustada com és la del grup cinc de tercera FEF, els reusencs també estan lluitant per la promoció, que actualment tenen a cinc punts. Així i tot, fa cinc partits que els del Baix Camp no coneixen la victòria.

L’Olot, en canvi, avança sense aturador. Si guanyen avui, els olotins firmaran la cinquena victòria consecutiva. I a més, els deixaria l’objectiu a tocar. Dólera podrà comptar aquesta tarda amb Uri Ayala, que torna un mes i mig després de la lesió del braç. I també hi serà Urri, que ja ha complert la sanció. En canvi, no podrà comptar amb Marco Gil que és baixa per un esquinç al turmell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)