Almansa guia el Girona B en la victòria contra l’Hospitalet (3-2)

L’extrem gironí ha estat l’autor de les tres centrades que han donat els gols i la victòria als gironins

El Girona B s’ha reconciliat amb la victòria aquest migdia a Riudarenes. El protagonista: Àlex Almansa, l’extrem gironí ha estat qui ha creat més perill del conjunt blanc-i-vermell i les seves tres centrades han estat les assistències dels tres gols dels locals. L’altre protagonista ha estat l’aigua, que els jugadors han demanat contínuament per la calor que feia a Riudarenes.

Els jugadors dels dos conjunts han sortit amb molt respecte cap al rival i molt centrats en la tasca defensiva. Per això, durant el primer temps, pràcticament no hem vist ocasions clares per part de cap dels conjunts. Al 33’, l’hospitalenc Raül Martínez ha tingut la més clara pels visitants provant un xut des de la frontal que ha sortit fora. Un minut després el lateral dels visitants, Raül Ferrer, no ha pogut continuar i ha entrat en el seu lloc Marc Vicente. I mentre Ferrer acabava de provar si podia seguir, els jugadors han aprofitat per hidratar-se.

Els últims minuts de la primera meitat els dos equips, però sobretot els gironins, han provat d’aprofitar els contraatacs, però no han aconseguit superar gaire més de mig camp. En l’última jugada han provat una ràpida triangulació que ha finalitzat Carles Garrido, però no empaita bé la pilota i amb un cop fluix ha acabat a les mans de Segura.

A la represa, l’Hospitalet ha sortit més endollat i ha tingut dues ocasions protagonitzades per Montori, però el gol no ha arribat fins a una ocasió ha arribat pilota aturada. L’Hospitalet ha trencat la igualtat amb una diana de córner que ha firmat Raül Martínez amb el cap, després d’aprofitar un remat alt d’un company que ell, més a prop de l’àrea, ha acabat de fer entrar (51’).

Els visitants s’han posat per davant, però els ha durat poc l’alegria. Els gironins han donat un cop sobre la taula just uns minuts després empatant el marcador. Des de l’esquerra, Almansa ha centrat un caramel per Carles Garrido que, amb la closca, un minut després que els riberencs s’avancessin, ha anotat la diana que posava l’1 a 1 al marcador (52’).

Si la primera meitat s’havia jugat pràcticament tota al mig camp, sense grans ocasions, la segona ha estat tot el contrari. Al 61’, Carles Garrido ha tornat a avançar els locals. Els blanc-i-vermells han sacat ràpidament una falta assenyalada abans de mig camp. Almansa per banda esquerra ha aprofitat l’espai i altra vegada, combinant-se amb Carles Garrido li ha posat una gran centrada perquè el davanter arribés dins l’àrea i acompanya bé la pilota cap a dins la porteria de Segura.

Segona meitat d’anades i tornades. Quan faltaven 20 minuts per arribar el final, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels visitants. En una transició de l’Hospitalet, Biel Farrés ha arribat per tallar a Sanku i posant la cama, l’ha fet caure. Des dels onze metres, Albert López ha xutat amb l’esquerra a l’escaire de Juanvi, que tot i que li havia endevinat les intencions, no ha arribat a tapar-lo i els de Joan Sánchez han tornat a igualar el resultat(72’).

Després d’uns canvis dels gironins, amb cames noves, els locals han tornat a avançar-se. Associació entre Àlex Almansa i Enric Garcia. Un altre cop, com en els dos gols anteriors, des de la banda esquerra, Almansa l’ha posat, aquest cop per Enric, ja que Garrido acabava de sortir substituït. Des del vèrtex dret dins l’àrea dels visitants, Enric, molt forçar, ha rematat amb el cap i tot Albert Segura, sorprès, ha tocat la pilota, però no ha pogut evitar que entrés.

Tot i els cinc minuts d’afegit, ja no hi ha hagut temps per més, i els jugadors, fatigats, tant a una banda com a l’altre, no han pogut moure el marcador. Victòria important pels gironins, que els allunyen de les brases i que a més a més, afavoreixen a l’Olot, que si avui guanya, podria proclamar-se campió la setmana que ve a casa contra el Tona.