El Peralada perd contra la FE Grama i s’allunya del play-off (1-2)

El Peralada no ha sabut imposar-se a la FE Grama. Els visitants han remuntat el 0-1 inicial que ha protagonitzat Alan Baró amb un gran xut des de ben lluny amb dues accions a pilota aturada a la primera meitat. I al segon temps, els xampanyers no han estat prou efectius en la finalització per revertir el resultat.

El partit al Municipal de Peralada ha començat de cares pels locals. Al minut 2, els xampanyers han tingut una primera ocasió de córner. Alan Baró ha rematat amb el cap, però la pilota ha acabat en mans de Sergio. Després d’uns primers minuts de tanteig de la FE Grama, amb domini dels peraladencs, els locals han obert la llauna. Lluís Micaló des de casa seca. El xampanyer s’ha tret un xut de volea des d’uns metres enllà de la frontal de l’àrea que ha sorprès els visitants i ha entrat pujant el primer gol al marcador (17’). Però els de Santa Coloma de Gramenet no han desconnectat del partit, tot el contrari.

Els visitants han posat una marxa més i pràcticament a la mitja hora de joc han aprofitat la sortida d’un córner per empatar el partit. Palomeque que esperava el segon pal ha pogut rematar sol i igualar el partit (26’). Minuts després els visitants tornaven a fer perilla la porteria de Jonatan amb un xut que ha marxat fregant el pal dret.

Igual que el de Riudarenes, el partit d’avui a Peralada ha estat marcat per les altes temperatures. I al 39’, quan un dels jugadors de la FE Grama ha hagut de ser atès un moment per l’assistència, tota la resta de jugadors han aprofitat per hidratar-se. Primera part d’anades i vingudes, com a mínim totes les que permetia el camp.

Ja al descompte del primer temps, just abans de marxa a vestidors la Grama ha sabut treure partit en un servei de banda que cau dins l’àrea, Pau Rosales ha fet una passada enrere i Alan Baró, amb intenció de treure-la, l’ha fet entrar (45+3’). I després d’aquesta jugada l’àrbitre ha decidit que no hi havia temps per més.

Tornant dels vestidors els homes d’Àlex Marsal han sortit millor del que havien marxat. Primers minuts amb possessió pel Peralada (tot la que es pot tenir amb l’estat de la gespa). Tot i un domini inicial dels locals, no han sabut ser efectius en la finalització, i els visitants també han arribat en una ocasió a la porteria de Jonatan. Al 52’, Ferri ha sorprès amb un xut des de la frontal que el porter ha desviat per sobre.

De bot en bot i de còrner en còrner ho ha anat provant el conjunt xampanyer. La FE Grama ha arribat menys a porteria, però no ha abaixat el ritme. Al 63’ ho ha tornat a intentar Alan Baró, rematant un servei de cantonada que ha marxat per sobre el travesser de Sergio.

La fatiga s’ha començat a notar i el ritme de la segona meitat ha baixat. El Peralada ha continuat fallant en l’últim tram, de cara a porteria. Els últims minuts no els han servit als locals per moure el marcador. Ni tampoc el descompte, que a l’speaker del camp li han semblat poc: “S’afegiran només tres minuts”.

La derrota deixa als altempordanesos fora del play-off, concretament en setena posició, per darrere l’Escala, que va guanyar ahir al Castelldefels, i el Prat que s’ha imposat a la Rapitenca i es col·loquen cinquens en la taula.