Bundesliga

Xabi Alonso i el Leverkusen culminen la seva obra

Bundesliga. El Bayer guanya la lliga per primera vegada en la seva història després de golejar avui contra el Werder Bremen (5-0)

Xabi Alonso ja és història viva a Leverkusen. El Bayer és el nou rei de la Bundesliga. Campió de lliga per primera vegada en 119 anys d’història. Èxit majúscul en només un any i mig a la banqueta, per destronar el totpoderós Bayern de Munic que havia manat amb una autoritat imperial en l’última dècada.

Les victòries del Bayern de Tuchel i l’Stuttgart dissabte contra el Colònia i l’Eintracht van evitar que el Leverkusen fos campió ja ahir. Aquests dos resultats obligaven a guanyar avui l’equip de Xabi Alonso. La resposta: un 5-0 contra el Werder Bremen. Festa grossa al BayArena amb els gols de Boniface, Xhaka i el hat-trick de Wirtz. Campió a la jornada 29, amb 25 victòries, 4 empats i 0 derrotes. Incontestable i històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)