Més futbol

El president del CSD obre la porta a inhabilitar Rocha

José Manuel Rodríguez Uribes ha comparegut per petició pròpia davant la comissió d’educació, formació professional i esports del congrés dels diputats per donar explicacions arran de tot el que ha succeït a la FEF, que han portat al TAD ha incoar expedient sancionador a Pedro Rocha i diversos membres de la comissió gestora.

Uribes ha mostrat preocupació del govern amb els fets que estan rodejant la FEF i ha estat contundent: “Després de la resolució del TAD, que ha qualificat l’actuació del president de la comissió gestora com a molt greu, convocarem la comissió directiva del CSD per prendre una decisió acord a aquesta situació que ens avergonyeix a tots. L’interès del govern és arribar al fons de l’investigació”.

La FEF contesta

L’ens esportiu ha emès un comunicat en el qual intenta deixar clar que l’expedient del TAD no té res a veure amb els comportaments presumptament delictius investigats en l’operació Brody i no entén com el tribunal consideri infracció greu que la FEF es personi com a acusació particular davant una presumpta corrupció en el que la FEF estaria afectada.

La FEF defensa la renovació de Luis de la Fuente ja que el seu contracte expirava el 30 de juny i es podria haver trobat sense contracte a mitja Eurocopa, entre d’altres punts relacionats amb el CVC o el VAR. Al final del comunicat s’exposa que alguns membres de la comissió gestora es reserven la possibilitat d’emprendre accions legals per defensar els seus interessos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)