Champions

Pep Guardiola: “Hem de fer les coses millor que en el primer partit”

L’entrenador del Manchester City ha parlat en la prèvia al partit de demà a l’Etihad

Amb un 3-3 en el partit d’anada, Manchester City i Real Madrid s’enfronten demà (21h) en la tornada dels quarts de final de la champions.

Pep Guardiola ha parlat en la prèvia del partit i espera veure una millor versió del seu equip demà. “Hem d’estar preparats, no sabrem qui juga ni com juguen fins abans del partit. Hem de fer les coses millor que en l’anada, ells ho van fer bé, i hem d’ajustar coses”, ha dit el tècnic del Manchester City, qui sobre el seu rival, ha comentat que “És el Madrid. Són molt perillosos. Ells saben que anirem a pel partit i que anem a intentar guanyar-los. Esperem que sigui un bon enfrontament. Pot ser que Ancelotti faci alguna sorpresa”.

Al ser preguntat sobre si hi ha menys pressió que la temporada passada, el de Santpedor, té clar que no. “Fa falta aquesta pressió. Hem de portar l’energia adequada i necessitem a la nostre gent. Estem preparats per rendir al màxim nivell”.

De cara al partit, Guardiola podria recuperar a Kyle Walker, un jugador clau en el partit a l’Etihad l’any passat al frenar completament Vinícius. “Veuré a l’entrenament. No sé si començarà a la banqueta però crec que estarà amb nosaltres. Sabem com de físic és i com de difícil ho posa als rivals”, comenta Guardiola sobre el lateral anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)