3a divisió FEF

L’Escala, amb dret a somiar

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Aday Benítez afronta les últimes cinc jornades del campionat a només un punt del ‘play-off’

L’Escala va aconseguir en l’última jornada del campionat una victòria d’aquelles que valen més que tres punts. El conjunt de l’Alt Empordà va remuntar un 0-2 al Castelldefels amb quatre dianes en l’últim quart d’hora de joc que van fer esclatar el Nou Miramar (4-2). El triomf situa el conjunt d’Aday Benítez en sisena posició, a només un punt del cinquè, el Prat, el primer equip que disputaria la promoció per pujar a segona FEF. En el primer any a la categoria, l’Escala s’ha convertit en l’equip revelació del campionat al grup cinquè, i és que en les últimes 15 jornades els blaugrana només han perdut tres partits –contra el Vilassar (6-2), la Pobla de Mafumet (0-1) i el Badalona (1-0)–, han sumat vuit victòries brillants i han empatat en quatre enfrontaments més. En definitiva, uns números que permeten a la plantilla escalenca afrontar les últimes cinc jornades amb les possibilitats intactes de fer-la molt grossa i jugar el play-off. Per donar un nou cop damunt la taula, els d’Aday volen donar la sorpresa diumenge en la visita exigent al camp del segon classificat, un Hospitalet que no travessa un bon moment i que porta grans records al tècnic de Sentmenat ja que hi va jugar durant dues temporades a segona B. En cas de fer saltar la banca, l’Escala permetria a l’Olot celebrar el títol i l’ascens abans de jugar el seu enfrontament contra el Tona.

NÚMEROS BRUTALS

L’Escala només ha perdut tres partits dels últims 15, amb vuit victòries i quatre empats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)