Champions

El Bayern supera l’Arsenal després d’una gran segona part (1-0)

El Bayern supera per la mínima a l’Arsenal (1-0) i es classifica per semifinals de la lliga de campions. Els de Tuchel fan un pas endavant a la segona part i son meritoris de la classificació.

La primera part a l’Alianz Arena ha estat molt obert. Sobretot al mig del camp ja que els dos equips han plantejat un joc molt directe. Els primers 10 minuts han sigut pel Bayern, amb un Harry Kane que avisava en dos xuts amb la cama dreta que han marxat per poc. Martinelli responia pels visitants que sortien més al contracop.

El partit no ha baixat el ritme i Declan Rice ha tingut l’acció del gol pels gunner’s al aprofitar un refús a dins l’àrea. Els de Tuchel els hi costava penetrar la defensa angles i només Musiala i Odegaard intentaven crear perill en xuts llunyans a l’equador de la primera. Al fil del descans, després d’un període de joc més físic i amb menys arribes, Havertz amb el cap, en una bona assistència de Rice, ha fregat el gol. El partit ha anat al descans amb l’empat sense gols i amb tot per decidir.

A la represa, Goretzka l’ha tingut amb una rematada des del centre de l’àrea amb el cap. Kimmich ha posat una pilota precisa des de l’esquerra. Els alemanys han començat més forts, però l’Arsenal ha aturat el partit amb unes molèsties de Tomayasu. La insistència ha tingut premi pels locals. Guerreiro ha centrat al cor de l’àrea i Kimmich ha rematat amb el cap al fons de la xarxa. L’Alianz ha embogit al minut seixanta-tres.

Els de Mikel Arteta no han pogut reaccionar i el Bayern estirava files. Sané creuava l’esfèrica i el dos zero estava més a prop que l’empat. Trossard ha entrat per Martinelli, per mirar de rentar la cara a l’equip a la segona meitat. Kimmich i Leroy Sané mantenien el perill per la banda, posant a prova a David Raya. Al 80, Gabriel Jesus ha xutat entre un mar de cames, però l’esfèrica ha sortit al pal llarg de la porteria, Odegaard tornava a posar la por al cosa a la defensa local. A l’Alianz ja demanaven l’hora. Al final, el Bayern ha celebrat la classificació per semifinals.