Europa League

El Liverpool plora; Itàlia somriu

Europa League. L’Atalanta elimina els ‘reds’, els grans favorits, i de retruc això propicia que els cinc primers de la Serie A juguin la Champions el curs vinent

La gran sorpresa dels quarts de final de l’Europa League va confirmar-se ahir a Bèrgam. El Liverpool, gran favorit per guanyar la competició, va ser eliminat per l’Atalanta. Els reds, tot i guanyar (0-1), no en van fer prou per aixecar el resultat de l’anada (0-3) i s’acomiaden de la competició. De retruc, la classificació de La Dea beneficia el futbol italià, ja que aconsegueix una de les dues places extra de llocs de Champions League que la UEFA atorga a les federacions que millors resultats aconsegueixin aquest curs. D’aquesta manera, els cinc primers classificats de la Serie A d’aquesta temporada jugaran la màxima competició continental. Per a l’Atalanta, però, evidentment el més rellevant ara mateix és que és a semifinals de l’Europa League, on se les haurà amb el Marsella. L’altra eliminatòria la disputarà l’intractable Leverkusen, que s’enfrontarà al Roma per un lloc a Dublín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)