3a divisió FEF

El Peralada es complica la promoció d’ascens a Ca n’Anglada (1-0)

El Peralada encara pot somiar amb la promoció d’ascens, però en els últims partits s’ho ha fet complicar. Avui els xampanyers han tornat a perdre. Aquest cop a Ca n’Anglada, el camp del San Cristóbal, i per un gol a les acaballes de la primera meitat.

El conjunt d’Àlex Marsal tenia un partit difícil, una final per no despenjar-se del play-off i dependre d’ells mateixos. I els locals, el San Cristóbal, necessitaven tant o més els punts, però, en el seu cas, però no caure en les brases. Primera part complicada i igualada. El Peralada no ha sabut treure pit i els terrassencs han sabut aprofitar el factor local.

Abans de marxar al descans, Ricki ha posat per davant els de Ca n’Anglada per marxar als vestidors amb avantatge (44’). El Peralada li tocava remuntar. I a la represa han sortit conscienciats. Al 48’ els xampanyers ja posaven contra les cordes a Lázaro sota pals que amb una bona aturada evitava l’empat.

Cinc minuts després de començar la segona meitat, però, tot s’ha posat en contra dels altempordanesos. Després d’una falta sobre l’últim home, l’àrbitre ha ensenyat la vermella i els d’Alex Marsal s’han quedat amb 10 a falta de 35 minuts de joc. Els xampanyers han sabut aguantar i només han marxat de Terrassa perdent per la mínima.

Amb aquesta derrota la promoció d’ascens els queda a quatre punts, a falta de 12 punts en joc. El Tona, però, que aquesta tarda visitarà el municipal d’Olot encara pot posar-se per davant dels de Peralada perquè ara estan empatats a 40 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)