1a divisió FEF

El Nàstic deixa el play-off a tocar guanyant al filial del Celta (1-0)

Els tarragonins s’imposen en un duel directe al Nou Estadi gràcies a una diana de Pablo Fernández

El Nàstic de Tarragona ha guanyat al Celta Fortuna al Nou Estadi (1-0) en un partit clau per deixar gairebé lligada la seva presència a la promoció d’ascens a la Segona Divisió. La derrota de la Cultural Leonesa (6è classificat) aquest dissabte, sumada al triomf dels granes, amplia la distància a vuit punts quan resten només cinc jornades.

Partit molt complicat pels de Tarragona, que arribaven d’una derrota a Tarassona en un mal partit. Tot i això, el rendiment de l’equip davant els rivals de la zona alta és incontestable. Tan sols ha perdut un dels vuit duels directes disputats amb els sis primers classificats. I el xoc contra el Celta ha estat una nova demostració del perquè.

Pressió alta per incomodar molt la possessió dels gallecs, i fer-se fort en les disputes. A més, a bon nivell en les accions defensives. Els de Vigo venien de sumar 9 punts dels darrers 12, golejant a tres rivals, amb futbolistes de molt talent en un gran moment d’inspiració. I han sigut millors a la primera meitat. Però el Nàstic sap patir, i els visitants ni han aconseguit xutar a porteria.

Ha començat a tomba oberta la segona meitat. I el Nou Estadi ha embogit quan el Nàstic ha encertat. Gran passada de Andy a l’esquena del lateral per l’arribada de Joan Oriol que, des de línia de fons, ha posat una sublim centrada perquè Pablo Fernández l’enviés al fons de la xarxa.

Gol fonamental. Quan el Nàstic s’avança és molt difícil esgarrapar-li punts, i ha tornat a quedar clar. Resistència sublim dels granes, gairebé sense concedir ocasions. Una nova porteria a zero per l’equip menys golejat de la categoria.

I tres punts clau per afiançar molt el play-off d’ascens. Són 8 punts de diferència amb la Cultural quan resten 15 per jugar-se. La setmana vinent, visita dels tarragonins a Lleó. No perdre significaria el segell definitiu a la promoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)