1a divisió FEF

Un gol en pròpia porteria dona el triomf al Barça Atlètic (1-0)

Els blaugrana s’imposen al Lugo, es refan de la derrota a Salamanca i es mantenen segons a la classificació

Victòria del Barça Atlètic al Johan Cruyff davant el Lugo (1-0) gràcies a una diana en pròpia porteria dels gallecs. No ha sigut el parti més brillant dels de Rafa Márquez, però s’han retrobat amb la versió competitiva que no havien mostrat la darrera setmana a Salamanca, on van caure golejats davant Unionistas. Amb el triomf, els blaugrana es mantenen segons, a sis punts del líder.

Ha començat bé l’equip de la capital catalana, i en deu minuts Pau Víctor ha tingut dues oportunitats. La primera, en un xut creuat després d’una diagonal; la segona en un remat de cap després d’un córner. Ambdues han marxat fora. Unai Hernández també ha pogut avançar als locals en un remat clar a l’interior de l’àrea. Però el Lugo ha anat créixer i guanyant confiança amb pilota. Sobre la mitja hora, una errada de Faye ha regalat un mà a mà a Willy Ledesma, però el davanter visitant ha xutat desviat.

Ha jugat una bona segona meitat el conjunt gallec, immers en una molt mala dinàmica. Demostrant la capacitat associativa que té amb pilota, sent capaç de robar-li la possessió durant diverses fases a un equip com el Barça Atlètic. Tot i això, a un quart d’hora del final, una bona acció per banda esquerra de Moha ha acabat amb una passada enrere que Castrín ha enviat involuntàriament al fons de la xarxa. I amb això n’ha tingut prou el Barça Atlètic per sumar tres punts.

Victòria fonamental pels de Márquez si volen mantenir l’esperança d’intentar lluitar-li la primera posició al Deportivo, que té un avantatge de sis punts. Però els blaugranes saben que els queda la bala de l’enfrontament directe a Riazor d’aquí a tres setmanes. Cinc finals.