1a femenina

Necessitats oposades

La prèvia. El darrer derbi del curs és diferent per a uns i altres: el Llevant les Planes acarona el descens, mentre que el Barça pensa més en Londres

Arriba el derbi de la Lliga F entre el Llevant les Planes i el Barça. Un duel que es disputa en un context especial. El partit s’hauria d’haver jugat el cap de setmana, però les semifinals de la Champions van traslladar-lo a aquest dimecres, a tan sols tres dies de la tornada a Stamford Bridge, en què el conjunt blaugrana està obligat a remuntar el 0-1 de Montjuïc. Segurament, un imprevist en el calendari que el líder de la competició preferiria estalviar-se, però el duel s’ha de jugar i el Barça vol mantenir la distància de punts al capdavant de la lliga per celebrar el títol aviat.

Evidentment, però, la visita a Londres condicionarà l’onze de Jonatan Giráldez, que farà descansar les futbolistes que seran titulars dissabte amb algun dubte com la presència d’Ona o Bronze. La de Vilassar va ser titular en l’anada, però va patir molt i en el segon temps va entrar l’anglesa. Pot ser que qui jugui dissabte descansi avui. Les futbolistes del filial tindran minuts avui.

Al Llevant les Planes, moltes necessitats. L’equip de Ferran Cabello no guanya des del 12 de novembre i ja només té un punt de marge respecte del descens. La situació s’ha complicat molt per a les de Sant Joan Despí, obligades a sumar, si bé avui no és, segurament, el millor dia per fer-ho. Tot i així, cada partit és una oportunitat, i més a casa.

4 Partits guanyats 22

8 Partits empatats 1

11 Partits perduts 0

26 Gols a favor 102

45 Gols en contra 6

LA PRÈVIA

No podem negar el partit que tenim dissabte, però és una competició i un partit que hem de jugar. L’hem d’afrontar de la manera que toca
Segurament jugarem amb futbolistes diferents. La distància ens dona tranquil·litat
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)