Més futbol

El CSD crea una comissió de supervisió, normalització i representació que tutelarà la FEF

Aquesta decisió és una mesura per corregir la greu situació en la que es troba la FEF

El CSD ha confirmat que durant els pròxims mesos una Comissió de Supervisió, Normalització i Representació creada per el Consell Superior d’Esports (CSD) tutelarà el funcionament de la FEF en mesura d’intentar corregir la greu crisi de l’entitat.

“La situació de la Federació Espanyola de Futbol exigeix altura de mires i el Gobern està actuant amb serietat, determinació i responsabilitat. Amb la creació d’aquesta Comissió de Supervisió, Normalització i Representació, el CSD preserva l’interès general, amb el fi de restituir la reputació, el bon nom i la imatge del futbol espanyol i culminar el procés electoral amb una Assemblea renovada per el període 2024-2028”, assegura el president del CSD, José Manuel Rodríguez Uribes.

També s’ha anunciat que el CSD es tornarà a reunir el pròxim dimarts 30 d’abril per analitzar la situació general de la FEF i dur a terme, en el seu cas, noves actuacions en relació amb l’expedient disciplinari obert a Pedro Rocha, sobre el qual es pronunciarà el TDA en les pròximes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)