1a divisió

Courtois tornarà a estar disponible contra el Cadis

El porter belga es va trencar el lligament encreuat a l’agost i va ser operat del menisc el 20 de març

Carlo Ancelotti ha anunciat en roda de premsa que “Courtois pot jugar la setmana que ve, contra el Cadis”, i és que després de dues operacions en menys d’un any, el porter belga està pràcticament llest per tornar a jugar casi onze mesos després del seu últim partit amb el Real Madrid.

Courtois, qui a l’agost es va trencar el lligament creuat anterior de la cama esquerra, va patir una ruptura del menisc intern del genoll dret al mes de març, just quan estava en la recta final de la seva recuperació de creuat.

Fins ara, el debat a la portaria blanca semblava tancat, i és que després d’un inici de temporada on Lunin i Kepa anaven rotant, el porter ucraïnès s’ha fet un lloc sota pals i és un fixe per Ancelotti, qui comptarà amb ell per les semifinals de Champions. Ara bé, en una hipotètica final, l’entrenador italià haurà de decidir si fer jugar a un Courtois amb poc ritme competitiu o a Lunin, qui ja va mantenir en vida al conjunt blanc contra el Manchester City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)