3a divisió FEF

Nou ‘match ball’ per a l’Olot

3a divisió FEF L’Olot pot certificar l’ascens si puntua contra el Girona B o l’Hospitalet no venç el Vilafranca

L’Olot ha fet una temporada d’escàndol i per això va afrontar la setmana passada la primera de les cinc boles de partit per aconseguir el seu sisè títol de tercera en la història i l’ascens a segona FEF. La va perdre davant la seva afició i amb la festa a punt contra el Tona (0-2), però els de Dólera afronten al municipal de Riudarenes contra el Girona B (a les 16 h) una nova oportunitat per tancar el gran objectiu. Ho haurà de fer puntuant contra un filial gironí que es juga no descendir de manera directe a la lliga elit i evitar els descensos compensats que hi puguin haver des de la segona FEF amb el Manresa ja descendit i el Cerdanyola en perill de baixar a tercera FEF, amb necessitats d’una vacant. Els de Sergi Mora jugaran reforçats amb Jastin, Antal i Carles Garrido, aquests dos amb moltes possibilitats de viatjar amb el primer equip a Las Palmas per les lesions de Juanpe i Stuani però que finalment s’han quedat a terra per ajudar el segon equip. Els olotins en fan prou amb puntuar per guanyar la lliga i ascendir i, en cas de derrota, necessiten que l’Hospitalet no guanyi en la seva visita al Vilafranca (17h).

La resta de representants

L’Escala i el Peralada també disputen avui els seus partits –el gruix de la jornada ha passat a dissabte perquè el dimecres 1 de maig hi ha una nova jornada de lliga– i ho faran esgotant les opcions de lluitar pel play-off. Els escalencs reben el Mollerussa, l’equip que tenen al darrere (17 h), mentre que els peraladencs, també com a locals, s’enfrontaran al Badalona, un aspirant a l’ascens i actualment quart en la taula (17:30h). L’Escala d’Aday Benítez és a només dos punts del Prat, el cinquè classificat, mentre que el Peralada d’Àlex Marsal ja és desè a quatre punts dels potablava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)