1a divisió FEF

El Barça Atlètic s’imposa a El Toralín i té el ’play-off’ pràcticament assegurat (1-3)

El filial blaugrana venç al feu de la Ponferradina, rival directe per l’ascens, i se situa provisionalment amb 12 punts de marge respecte al sisè classificat a manca de quatre jornades per tancar la fase regular

El Barça Atlètic venç a El Toralín gràcies als gols de Pau Víctor, Marc Guiu i Moha, que serveixen per neutralitzar l’empat inicial de Kevin Sibille, i s’assegura de manera pràcticament matemàtica la seva classificació per disputar el ’play-off’ d’ascens a segona divisió.

El màxim golejador del filial, Pau Víctor, ha aprofitat una pèrdua de la Ponferradina a camp propi per plantar-se sol davant d’Andrés Prieto i definir amb molta calma per obrir la llauna (0-1, 11’). És el 17è gol del curs del davanter cedit pel Girona.

La reacció local no s’ha fet esperar, i Kevin Sibille ha empatat després de rematar amb el cap un precís servei de cantonada executat per Igbekeme (1-1, 17’). Al tram final de la primera meitat, Mikayil Faye ha pogut tornar a posar als catalans per davant al marcador en una nova acció a pilota aturada, però Prieto ha evitat la diana amb una bona aturada (41’).

Els de Rafa Márquez han pres encara més la iniciativa al segon temps, i l’entrada de Marc Guiu al terreny de joc (62’) ha revolucionat el partit. L’atacant granollerí, habilitat per una excelsa passada amb l’exterior de la bota de Marc Casadó, ha tret profit d’una nova indecisió en la defensa castellanolleonesa per tornar a avançar els visitants (1-2, 69’).

10 minuts més tard, el futbolista de 18 anys ha tornat a ser protagonista, provocant un penal que Moha ha transformat i que ha servit per encarrilar el triomf (1-3, 79’). Al temps afegit, Guiu encara ha tingut temps d’enviar una pilota al pal després de treure’s un potent xut amb la cama esquerra (91’), tot i que Igbekeme ha replicat l’intent poc després amb una rematada que ha topat amb la creueta de la porteria defensada per Astralaga (94’).

El Barça Atlètic, que ha sumat 36 punts dels últims 45 en joc, es manté en segona posició amb 64 punts, tres per darrere el Deportivo, líder del grup 1 de primera FEF, quan queden quatre partits per tancar la fase regular, i se’n situa provisionalment 12 per sobre la Cultural Leonesa, que ocupa la sisena plaça -els cinc primers accedeixen a la promoció d’ascens- i que rep demà el Nàstic (12h), el perseguidor més immediat del conjunt blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)