3a divisió FEF

El punt més dolç del món

3a divisió FEF. L’Olot empata a Riudarenes contra el Girona B i suma el punt que li feia falta per guanyar el sisè títol de tercera i ascendir a 2a FEF

Girona B 1 Olot 1

GIRONA B:Juanvi, Oriol Comas, Antal, Aznar (Minsu, 62’), Alegre, Biel Farrés, Sarasa (Miguel Sánchez 76’), Papa, Almena, Enric Garcia (Dawda, 62’) i Carles Garrido.OLOT:Mourin, Juvi, Uri Ayala, Barnils, Bigas, Uri González, Pedro, Arnau Forés (Ufano, 70’), Urri (Marco Gil, 86’), Maynau (Terma, 70’) i Marc Mas.GOLS:0-1 (38’) Uri González. 1-1 (93’) Dawda, de penal.ÀRBITRE:Fonts Alabau. .T.G.:Antal, Barnils, Terma, Carles Garrido i Urri.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Riudarenes.

Li calia un punt per aixecar el títol i ascendir i l’Olot el va sumar a Riudarenes contra el Girona B, que va vendre cara la pell fins als darrers instants (1-1). Els olotins es van avançar gràcies a un gol d’Uri González abans del descans i Dawda va posar emoció en l’afegit en l’intent de sumar tres punts que donessin tranquil·litat al filial i esguerressin, de nou, la festa olotina. Els de la Garrotxa van aconseguir el sisè títol de tercera i igualen el Nàstic com l’equip català amb més en té. De retruc, els volcànics tornen a segona FEF i pugen un esglaó en una divisió que els tornarà a collar i que es preveu molt competitiva.

El Girona B va començar fort i millor. Si més no va generar més sensació de perill amb arribades de Carles Garrido, Sarasa i Papa, aquests dos en dues ocasions consecutives. Abans de la mitja hora, els de Dólera van posar-se les piles i van començar a carburar fent moure els joves jugadors blanc-i-vermells d’un costat a l’altre fins a trobar el forat. Abans del descans, una combinació iniciada per Uri González va permetre a Urri fer l’obertura cap a Juvi, que va posar una centrada per baix a la frontal i Uri va encertar a fer gol tot i que Juanvi va tocar l’esfèrica (38’).

En la segona part, l’Olot va controlar molt bé qualsevol intent dels de Sergi Mora amb Barnils i Uri Ayala traient aigua com podien. Maynau va poder sentenciar amb un xut fort i sec que va estavellar-se al travesser (69’), Ufano i Urri també van posar a prova Juanvi (80’) però avesats a patir per naturalesa, els olotins van veure com el col·legiat assenyalava un penal per mans que Dawda va aprofitar per empatar (93’).

Sense temps per a més, amb el xiulet final els jugadors van celebrar amb un grup reduït de seguidors l’èxit merescut en un any de domini en el grup 5.

ELS VESTIDORS

Quan ens hem avançat sabíem que el títol no se’ns podia escapar. El Girona té un equipàs però hem sabut gestionar molt bé tot el partit
Hem estat un equip madur i som mereixedors del títol; ara ens toca treballar per al proper curs
Pedro Dólera
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.