1a divisió FEF

El Nàstic surt golejat de Lleó davant una Cultural eficaç (3-0)

Els lleonesos li tornen el resultat de l’anada als tarragonins i castiguen durament un equip menys segur del que és habitual

El Nàstic de Tarragona ha perdut per golejada al Reino de León davant la Cultural Leonesa (3-0). Els granes tenien l’oportunitat de deixar pràcticament segellada la seva presència al play-off d’ascens, però han vist com els locals, molt efectius, els han castigat i els han igualat l’average particular amb el mateix resultat que es va donar a Tarragona.

Ha començat bé el Nàstic. Era l’última bala per la Cultural per aferrar-se a la promoció, però els de Dani Vidal han sortit amb molta personalitat. S’han fet amb la pilota i s’han sentit còmodes en les combinacions. Ben aviat Jardí ha fregat el gol. Una brillant passada picada d’Andy l’ha fet encara millor Godoy, deixant sol al reusenc a l’interior de l’àrea. El seu xut l’ha tocat el porter, la pilota s’ha estavellat al travesser i ha botat sobre la línia, sense entrar.

Oportunitat desaprofitada. Però l’equip ha seguit amb confiança. Ha arribat per fora i ha estat capaç de mantenir la pilota a tres quarts de camp. La Cultural també ha intentat arribar, però sense inquietar a Alberto Varo sota pals. Fins a la mitja hora, quan una brillant jugada individual de Barri ha acabat amb un autèntic golàs del migcentre. Cop dur pel Nàstic. Però res ha canviat. Els granes estaven millor que els lleonesos, sempre en un context d’igualtat. Jardí ha vist com li anul·laven un gol per un clar fora de joc després d’una falta lateral.

Però un canvi obligat a l’eix de la defensa al descans, amb la marxa de Nacho, ha afectat als tarragonins. Han continuat bé amb pilota, però han perdut la fiabilitat defensiva. De nou, un Barri brillant ha trobat una passada filtrada que els granes no han defensat bé i Berto no ha perdonat el segon en el mà a mà. Dues opcions clares, dos gols. Ha tornat a reaccionar bé el Nàstic, i una doble ocasió claríssima de Jardí i Pablo ha quedat molt a prop de ser el 2 a 1. Però no era el dia.

I ho era pels locals. Una centrada mal rebutjada per Dufur l’ha convertit Guillermo en el tercer. El davanter ha activat la llei de l’ex. La tercera ocasió també ha estat gol. Màxima eficàcia. I partit sentenciat. A més, la Cultural igualava l’average particular entre equips després del 3 a 0 a Tarragona.

Dos partits molt similars. Mateix resultat. En els dos un equip arribava millor que l’altre i surt golejat. En els dos la diferència al marcador és molt més gran que sobre la gespa. I els dos els ha tancat un gol d’un exjugador de l’equip rival.

El Nàstic no sentencia el play-off i deixa escapar l’average, però continua tercer, amb cinc punts d’avantatge sobre la Cultural Leonesa. Resten cinc partits, quinze punts. Continua sent una situació immillorable per jugar la promoció. La setmana vinent, de nou a domicili: duel català a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)