L’efectivitat del Girona B val tres punts a El Prat (1-3)

Biel Farrés, Dawda i Jastin han marcat els gols d’una victòria que allunya el filial gironí del perill dels descensos compensats

El Girona B ha sumat tres punts importantíssims aquest migdia al camp del Prat (1-3), que arrencava la jornada en posicions de play-off d’ascens. Els de Sergi Mora han hagut de patir, i és que durant molts minuts els locals han estat superiors, però l’efectivitat de cara a porteria en les accions d’estratègia, amb els gols de Biel Farrés i Dawda, a més de la sentència de Jastin, ha acabat donant una victòria que allunya el filial gironí de la quinzena posició, que podria comportar un descens no compensat si cap equip català puja en el play-off d’ascens.

Des del primer minut el Prat ha agafat el control del partit i pràcticament ha tancat el filial gironí al seu camp. No només això, si no que els locals han arribat amb perill a l’àrea gironina i ràpidament n’han tret profit, ja que en el minut 16 s’ha assenyalat un penal que Ashot s’ha encarregat de transformat en l’1-0 (16’). El gol no ha canviat la dinàmica i el Prat ha gaudit de molt bones ocasions per ampliar l’avantatge en el marcador, però Izan ha perdonat en les tres més clares. Juanvi ha evitat el gol en les dues primeres amb dues aturades espectaculars (20’ i 24’), i en la tercera ha estat el travesser el que s’ha interposat en el camí del gol (37’). El Girona B, que només havia generat perill en algun contraatac aïllat, ha canviat el guió del partit just abans del descans, quan en la primera ocasió clara Biel Farrés ha marcat l’1-1 a la sortida d’un córner (42’).

El Girona B ha salvat la primera part, i després de la represa ha fet saltar el partit pels aires amb una nova acció a pilota aturada. Aquesta vegada, en una falta lateral, ha estat Dawda qui ha connectat la rematada de cap per fer pujar l’1-2 al marcador (48’). El gol ha deixat tocat al conjunt local, que si bé ha tingut una bona ocasió amb una rematada desviada de Peñalba a l’àrea petita (52’), ja no ha arribat amb tant perill. Això sí, Izan ha tingut una altra grandíssima ocasió, però Juanvi ha culminat una actuació brillant amb una altra gran aturada (77’). Ja en el tram final, amb els locals abocats a l’atac, Jastin ha marcat el definitiu 1-3 aprofitant una molt bona assistència d’Iker Almena (82’).