Champions

El PSG s’estavella

Champions. El conjunt dirigit per Luis Enrique sucumbeix al feu d’un Dortmund, impulsat pel Westafalenstadion i el seu mur groc, el talent de Jadon Sancho i el gol de Fullkrug

Dortmund 1 PSG 0

DORTMUND:Kobel; Ryerson (Wolf, 87’), Hummels, Scholtterbeck, Maatsen; Sabitzer, Emre Can; Jadon Sancho, Brandt (Nmecha, 87’), Adeyemi (Reus, 83’); i Füllkrug (Moukoko, 91’).PSG:Donnarumma; Achraf, Marquinhos, Lucas Hernández (Beraldo, 42’), Nuno Mendes; Zaïre-Emery, Fabián, Vitinha; Dembélé, Mbappé i Barcola (Kolo Muani, 65’).GOLS:1-0 (36’) Fullkrug.ÀRBITRE:Anthony Taylor (anglès).T.G.:als locals Scholtterbeck i Maatsen; i al visitant Fabián.T.V.:cap.

Sorpresa; el Dortmund va colpejar primer en l’eliminatòria de semifinals de la Champions League amb el PSG. L’equip parisenc es va estavellara al Westfalenstadion, que, com sempre, va ser una caldera, va donar un extra d’energia al seu equip, amb el particular mur groc situat al gol sud de l’estadi de protagonista. Un impuls que el conjunt borusser va fer bo, fent les coses bé sobre la gespa, competint contra un rival que és superior a ell per individualitats, i obtenint recompensa a tot plegat amb la diana de Fullkrug (36’), que va definir l’anada (1-0). També va tenir-hi a veure, pel seu compte, Jadon Sancho, autor d’una actuació sensacional, sent des de la banda dreta una solució sempre, tot generant multitud de situacions de gol per als alemanys. L’extrem anglès va palesar que no ha oblidat jugar a futbol, després de dos anys i mig més que decebedors en el Manchester United.

I si Sancho va destacar per al Dortmund, ningú va fer-ho en el PSG, on, tot i dominar la pilota, els seus atacants van estar incòmodes la major part del temps. Mbappé, a la punta de llança, va participar amb comptagotes, tot i que va ser verinós quan va fer-ho, mentre que Barcola i Dembélé no van estar gaire resolutius. Especialment l’exblaugrana, també exborusser i també xiulat com al Lluís Companys en el seu retorn, que va malbaratar diverses ocasions clares. I és que el matx, igualat en el joc i amb moments per a tots dos conjunts, va decantar-se per qui millor punteria va tenir, ja que tots dos equips van disposar d’oportunitats per marcar, sobretot en la segona meitat. En la primera, Fullkrug va afinar amb una fuetada des de fora de l’àrea, després de rebre una passada a l’esquena de la defensa parisenca de Scholtterbeck. Després del descans, oportunitats a les dues àrees, però ningú va encertar. La més destacada, una per als de Luis Enrique, amb dos pals seguits de Mbappé i Achraf en la mateixa jugada.

Dimarts, del Parc dels Prínceps, en sortirà el primer finalista; el PSG està obligat a guanyar; el Dortmund en fa prou amb un empat.

Bayern - Real Madrid
Anada: 2-2 Tornada: dimecres 8/5 (21 h)
Dortmund- PSG
Anada: 1-0 Tornada: dimarts 7/5 (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)