3a divisió FEF

El Peralada perd remuntat per l’Hospitalet en els últims 10 minuts (1-2)

El Peralada ha perdut l’últim partit del curs al Municipal. Els xampanyers, tot i començar guanyant amb un gol matiner de Llorenç Busquets, s’han vist remuntats en els últims 10 minuts de partit per l’Hospitalet.

Els xampanyers han sortit amb tot, i al minut dos de partit ja avisaven per primer cop la porteria de Carles Segura. El juvenil Gerrard Caixas que ja havia debutat amb els de l’Alt Empordà, però que avui ha sortit com a titular, ha xutat amb la cama esquerra, però el porter visitant, atent, l’ha aturada.

Dos minuts després Llorenç Busquets obria l’ampolla de xampany per celebrar el primer gol dels xampanyers. Busquets ha sabut aprofita una passada a l’espai, superant un defensa rival i, un cop dins l’àrea, ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut creuat per sota.

Encara quedaven molts minuts per acabar la primera meitat, però no hi ha hagut grans ocasions per cap dels conjunts. Reguitzell de grogues pels dos equips. Al 40’ el porter Lluc Ferrer que avui era titular ha aturat el xut de Ton Alcover de falta directa i Ferran López ha tingut una ocasió en l’últim minut que ha aturat bé Carles Segura. Així, els xampanyers han marxat al vestidor amb el marcador a favor gràcies al gol matiner de Llorenç Busquets.

A la represa, els visitants han sortit amb una marxa més. Al 56’ han tingut la primera amb una rematada dins l’àrea petita de Sanku que ha marxat per sobre el travesser. Sehou en protagonitzava una altra uns minuts després.

Alan Baró ha portat un bri d’esperança pel segon gol aprofitant una passada en profunditat d’Iker Vázquez, i Alan, sol davant el porter no l’ha aconseguit superar. Al 82’ però, l’Hospitalet ha empatat el partit. Gol d’Òscar Goméz que amb un remat creuat dins l’àrea ha guanyat a l’estirada de Lluc Ferrer. I al 90’, galleda d’aigua freda. S’avança l’Hospitalet. Doblet d’Òscar Gómez que sap aprofitar bé una pilota morta dins l’àrea.

Els xampanyers no han pogut remuntar-ho amb els 5 minuts d’afegit i han acabat el curs al Municipal amb una derrota i s’acomiada del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció