3a divisió FEF

Blázquez jugarà demà l’últim partit amb l’Olot

L’Olot ha fet oficial aquesta tarda que el de demà serà l’últim partit d’Albert Blázquez a la disciplina olotina. Després de nou temporades el defensa de Besalú ha decidit posar el punt final a la seva trajectòria al club, en què durant les últimes nou temporades ha disputat 216 partits com a jugador, a més de dirigir l’equip com entrenador en les últimes 14 jornades de la temporada passada a 2a divisió FEF.

Blázquez va arribar a l’Olot en la temporada 2015/16 després de jugar als filials de l’Espanyol i el Vila-real, i des de llavors s’ha convertit en una peça fonamental dels olotins, vivint en primera persona tres ascensos a 2a divisió FEF.

Demà l’Olot rep la visita de la Muntanyesa (18h) i el club li ha preparat un homenatge que es farà abans de començar el partit, en què s’espera que la notícia de l’adeu del capità sigui un motiu més per posar el punt final d’una temporada espectacular amb una grandíssima entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)