3a divisió FEF

El campió s’acomiada de la temporada i de Blázquez

3a divisió FEF L’Olot s’acomiadarà amb el partit d’aquesta tarda al Municipal d’Olot (18 h) del curs i de Blázquez

L’Olot vol acabar la festa de la millor manera possible. Els olotins ja fa tres jornades que són campions però avui tanquen un curs d’èxits i récords amb la seva gent. A més, el club va anunciar ahir que Blázquez, després de nou temporades vestint la samarreta vermella no seguirà lluint-la el curs que ve. Per això, com a cada partit d’aquest curs els homes de Dólera volen guanyar a la Montañesa que fins l’últim minuts s’estarà jugant entrar a la promoció d’ascens.

La Montañesa però, no ho posarà gens fàcil. Els barcelonins tenen opcions d’entrar a la promoció d’ascens, però depenen dels resultats del Prat i el Tona que tenen dos punts més que els visitants d’avui al Municipal d’Olot.

Els campions lluitaran però per acabar amb els millors números, amb Marc Mas que pot ser pitxitxi amb 22 gols, de moment, líder en solitari i per acomiadar la temporada i a Blázquez amb un bon regal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)