1a divisió FEF

El Sabadell perd contra el Tarazona i continua en posicions de descens (3-1)

Al Sabadell se li continua resistint la victòria. El conjunt orientat per Óscar Cano ha caigut avui contra el Tarazona (3-1), un rival directe per la permanència, i haurà de seguir lluitant de valent per aconseguir l’objectiu de la salvació. Aquesta derrota, manté als arlequinats en posicions de descens. Queden dues autèntiques finals contra la Ponferradina i el Lugo.

El duel no ha començat bé pels interessos del conjunt català, que ha vist com després d’uns primers minuts de màxima igualtat i un joc directe per parts dels dos conjunts, el Tarazona s’avançava en el marcador amb un gol de Borja San Emeterio (26’) a la sortida d’un córner. Abans, els locals havien avisat amb una rematada de cap de Keita, i una altra del mateix San Emeterio. Aquest gol ha donat ales als locals, que han continuat insistint fins que han tornat a trobar el premi, amb la diana de Liberto Beltrán (43’). Abans del descans, han pogut deixar el partit sentenciat amb una rematada de Liberto que s’ha estavellat al pal.

A la represa, la tònica del matx ha estat la mateixa. El Sabadell no trobava la manera crear ocasions clares de perill. Tot s’ha fet més costa amunt, quan el Tarazona ha ampliat les distàncies amb el tercer, obra de Dieste (68’). Poc després, però, el Sabadell ha pogut escurçar aquest marcador amb un gol de Marcos Baselga des del punt de penal (72’). Els arlequinats han buscat amb insistència el segon gol per posar emoció al partit, però aquest no ha acabat arribant. Derrota dolorosa i que obliga al Sabadell ha fer els deures les dues pròximes i últimes jornades si vol mantenir-se a primera FEF.