1a divisió FEF

El Nàstic guanya al Logroñés amb dues genialitats (2-1)

El Nàstic guanya al ja descendit SD Logroñés al Nou Estadi i s’aferra a la tercea plaça abans de visitar el Barça Atlètic (2-1). En dos moments brillants, els de Dani Vidal han tirat endavant un partit que no ha estat gaire brillant pels de Tarragona que hauran de millorar de cares al ’play-off’.

Els grana han iniciat el partit molt actiu en atac. Jaume Jardí avisava en un xut que ha sortit alt i Alan Godoy fregava el gol en una centrada lateral que ha topat al travesser. Tot abans del minut 10. El conjunt grana arribava bé i en una molt bona transició ofensiva a la mitja hora de joc, Godoy ha pogut batre a Iruarrizaga amb la cama esquerra en una definició molt ajustada.

El Nàstic ha demanat penal en una clara agafada de samarreta a Pablo Fernández a dins l’àrea i ha anat baixant de mica en mica el seu rendiment a dalt. En una jugada aïllada, el Logroñés ha trobat l’acció de l’empat en una rematada des de fora l’àrea de Ezkurdia al minut 44.

A la segona part, els tarragonins han posat una marxa més i Jardí ha marcat un dels gols de la jornada en un llançament de falta que ha entrat per l’escaire dret al minut dos de la represa. Era la millor resposta possible després que els de La Rioja trobessin l’empat. Al minut 70, Dani Vidal ha volgut remoure al seu equip, Alex Mula i Marc Fernández han substituït a Jardí Concha, oxigen en posicions ofensives.

Al tram final, Mula ha estat a punt d’anotar el gol de la tranquil·litat en una bona jugada per la banda dreta amb Domingo. El porter visitant, Andre Iruarrizaga, ha salvat el tercer dels catalans. El Nàstic en volia més i volia encarrilar el matx. En una centrada lateral de Mula, Dufur ha arribat de segones línies i ha colpejat la pilota amb l’interior. No hi ha hagut precisió i la pilota ha sortit desviada per sobre del travesser.