Peralada i Girona B s’acomiaden d’aquest curs amb empat

3a divisió FEF El Peralada ha firmat taules amb la Mollerussa (1-1) i el Girona B a casa el Reus (0-0)

El Peralada i el Girona B han tancat aquesta tarda la temporada 23/24. Els xampanyers han firmat taules a Mollerussa (1-1). I els blanc-i-vermells també a Reus.

Mollerussa 1-1 Peralada

Els xampanyers, que no es jugaven res, s’han desplaçat fins a Mollerussa per disputar l’últim partit de la temporada. El partit ha marxat al descans amb el marcador inicial, 0 a 0. A la represa, els altempordanesos s’han avançat al 76’, però 10 minuts després el local Lamin empatava el partit. I no hi ha hagut temps per més. Empat i fins aquí. Els xampanyers han acabat el curs i a més s’han acomiadat de Lluis Micaló, que després d’aquest partit penja les botes.

Reus 0-0 Girona B

A Reus els gironins també han firmat taules però, en aquest cas, sense gols. La primer part ha estat un reguitzell de targetes per l’equip local amb alguna ocasió pels blanc-i-vermells i, al final, també pels locals, però cap amb èxit. A la segona meitat el porter local ha hagut de treballar per evitar que els homes de Sergi Mora es possessin per davant. Als últims minuts de partit han tingut una ocasió els tarragonins, però el partit ha acabat amb empat.