3a divisió FEF

Un nou festival com a comiat de curs

3a divisió FEF. L’Olot goleja la Muntanyesa i tanca la temporada amb 79 punts i 24 victòries en total

Olot 3 Muntanyesa 0

OLOT:Batalla, Blázquez (Marco Gil, 63’), Perone, Juvi, Bigas (Maynau, 70’), Uri González (Moha, 70’), Manzano, Urri, Terma (Martí Puigbert, 60’), Roquet i Marc Mas (Arnau Forés, 60’).MUNTANYESA:Eric, Xavi Murcia, Cañaveras, Moyano, Montoya, Linares (Wilber, 61’), Eric Ruiz (Gabaldón, 69’), Marc Muñoz (Sergi Barjuan, 73’), Kevin Alarcón (Suaibo, 61’), Martí i Joaco (Izuchi, 69’).GOLS:1-0 (21’) Marc Mas. 2-0 (55’) Marc Roquet. 3-0 (61’) Arnau Forés.ÀRBITRE:Vicente del Mar.T.G.:A Joel, Juvi i Gabaldón.T.V.:Cap.PÚBLIC:673 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va tancar la millor campanya de la seva història a tercera divisió amb una nova golejada que permet a l’equip dirigit per Pedro Dólera aconseguir la victòria 24a del curs i enfilar-se fins als 79 punts. La darrera víctima dels olotins va ser una Muntanyesa que, tot i esgotar les seves possibilitats remotes d’accedir al play-off d’ascens, no va ser rival. Aprofitant el matx, el president de la FCF, Joan Soteras, va entregar a l’Olot el trofeu de campions de lliga.

Els de la Garrotxa van controlar el partit de cap a peus. El duel, poc intens, es va obrir gràcies a una diana de Marc Mas, que va aprofitar a la perfecció una centrada al primer pal de Marc Roquet per fer el seu 21è gol del curs i convertir-se en pitxitxi del grup cinquè (21’). Els visitants van intentar despertar, però no van poder ni saber fer mal als de Dólera, que abans del descans van poder deixar sentenciat el partit amb una doble ocasió que va acabar amb un doble travesser, d’Urri i Marc Mas (42’).

En la segona sí que l’Olot va deixar estabornit de seguida la Muntanyesa, amb dues dianes de Marc Roquet (55’) i la tercera i definitiva d’Arnau Forés (61’) en la primera pilota que tocava.

Els darrers minuts van ser un tràmit, tot i que els olotins van poder augmentar el marge. Sí que va servir per acomiadar com es mereixia Albert Blázquez després de nou temporades al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)