3a divisió FEF

L’Escala tanca un curs històric

3a divisió FEF. L’equip dirigit per Aday Benítez remunta al camp de la Rapitenca i rubrica una brillant estrena en la categoria

Rapitenca 1 L’Escala 2

RAPITENCA:Adell, Scheckermann (Escudero, 61’), X. Samper (Mario Hernández, 72’), Ferreres, Pachu, Forés (Díaz, 89’), Mousa, A. Samper, Adam (Grande, 61’), Ian, Barragán.L’ESCALA:Ferretti, Congost, Bastidas, Konteh, Pime, Peter (Torrentà, 61’), Izan (Iker García, 46’), Calvete, Fortu (Grifell, 72’), Aparicio (Adrià Ramírez, 46’), Ibuki (Prieto, 46’).GOLS:1-0 (23’) Forés. 1-1 (52’) Fortu. 1-2 (66’) Pime.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:Als locals Ferreres i Pachu.

L’Escala va tancar el seu magnífic primer curs a tercera FEF amb un triomf al camp de la Rapitenca, que va consumar el seu descens matemàtic amb la derrota de la setmana passada contra el Girona B (4-2), amb una remuntada en la segona meitat gràcies als gols de Fortu i Pime (1-2).

Els de la Ràpita van obrir la llauna a l’equador del primer temps amb un gol de Forés. El tècnic Aday Benítez va sacsejar l’equip amb tres canvis en el descans i Fortu va igualar les forces després de la represa, mentre que Pime, segon màxim golejador del grup 5 amb 18 dianes, va establir l’1-2 definitiu després de superar l’hora de joc. Una altra nota positiva en clau gironina va ser el debut del juvenil Miquel Torrentà. El conjunt escalenc posa punt final a una temporada històrica en què ha complert l’objectiu de la permanència amb escreix i ha lluitat fins a la penúltima jornada de lliga per disputar la promoció d’ascens a segona FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)