2a divisió FEF

Pas de gegant del Sant Andreu per passar a la final per l’ascens a 1a FEF (2-0)

Els barcelonins superen al Zamora al Narcís Sala gràcies a un doblet de Toni Paredes i guanyen un avantatge important per afrontar la tornada de l’eliminatòria

El Sant Andreu derrota al Zamora a casa (2-0) i agafa un important avantatge en la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a 1a FEF. Un doblet de Toni Paredes a la primera meitat ha sigut suficient per superar als castellans i fer embogir un Narcís Sala il·lusionat amb més de 6.200 persones a les graderies.

Tot apuntava a un ambient de gala a l’estadi, i no ha fallat l’afició quadribarrada. L’inici de partit dels locals ha sigut molt bo. La intensitat ha trobat recompensa als deu minuts quan, després d’una brillant centrada lateral de Josu, Paredes ha posat el cap per batre al porter visitant amb una gran rematada.

Ambdós conjunts han tingut una ocasió clara per anotar en els minuts posteriors, però qui ha tornat a encertar ha estat Paredes. I ho ha fet en una sublim jugada col·lectiva. Deixada de Josu, conducció vertical d’Alexis i definició poderosa del davanter. Tot de cara en un ambient desfermat.

Al Zamora li han anul·lat un gol just abans del descans i Paredes ha fregat el hat-trick a la represa. La pilota aturada ha guanyat pes en un segon temps més tancat. Darbra ha posat a prova al porter Fermín en un córner, i Nil ha hagut d’evitar un gol olímpic sobre la línia. I ha tocat patir, i molt, a la recta final. El pal, Nil, Pele sota pals i la manca d’encert visitants han evitat que retallessin diferències i han mostrat el que són capaços de generar a la tornada.

Però el Sant Andreu ha resistit i ha tret un botí molt preuat del primer partit de promoció. Els barcelonins hauran de competir molt bé el pròxim diumenge per certificar la classificació, però és un pas de gegant cap a una possible final per l’ascens a 1a FEF. Un somni que es manté més viu que mai al Narcís Sala.