1a divisió FEF

El Badalona Futur perd per la mínima a Oriola i haurà de remuntar per passar de ronda (1-0)

El Badalona Futur haurà de remuntar a casa si vol passar de ronda per pujar a 1a divisió FEF. Els homes de Kiku Parcerisas han perdut per la mínima a Oriola amb un gol al 31’ i ja no ho han sabut remuntar.

Els primers minuts han estat intensos, com és d’esperar en un partit de play-off. Els locals han apretat més en els primers minuts i han creat més ocasions de perill que els badalonins. Fins que al 31’ ha arribat el gol dels locals. Un defensa del Badalona ha desviat el xut dels locals i ha acabat dins la porteria d’Ortega. I a la primera meitat ja nom hi ha hagut temps per més.

A la represa, els locals han tornat a insistir amb un primer xut però a partir de llavors el Badalona ha buscat el gol de l’empat. Peque Polo ha protagonitzat les dues ocasions més clares del conjunt català, però totes dues han marxat per sobre el travesser.

Els de Kiku Parcerisas no han sabut remuntar el gol al 31’ i els tocarà guanyar a casa si volen passar d’eliminatória.