1a divisió

Tebas confirma el fitxatge de Mbappé pel Madrid: “No és una possibilitat, és una certesa”

En una entrevista amb el mitjà argentí “Olé”, Javier Tebas, president de LaLiga, ha confirmat amb rotunditat que Kylian Mbappé fitxarà pel Real Madrid per a la temporada 2024/25. Interrogat sobre la possibilitat que el jugador francès se sumi a la competició espanyola, Tebas ha estat categòric: “No parlem de possibilitats, sinó de certeses. Mbappé estarà al Real Madrid l’any vinent, n’estic completament segur.”

El president de LaLiga no solament ha confirmat que l’ex jugador del París Saint-Germain se sumarà al club madridista, sinó que també ha ratificat que signarà un contracte de cinc anys. “Si ha signat per cinc temporades, això li dóna cinc anys d’oportunitats”, comentava Tebas, destacant que l’arribada de Mbappé al Madrid té com a principal objectiu guanyar la Champions League, un títol que no ha pogut aconseguir amb el club francès.

Javier Tebas ha aprofitat l’ocasió per lloar a Kylian Mbappé, destacant que és un dels millors futbolistes del món i que formarà part d’una plantilla estel·lar al Real Madrid, compartint vestuari amb talents com Bellingham i Vinícius. No obstant això, Tebas ha adoptat una postura cautelosa, remarcant que la presència d’aquestes grans estrelles no assegura per si sola l’èxit en la consecució de campionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)