1a divisió

Alaba, un altre cop a la sala d’operacions

David Alaba, jugador del Real Madrid, ha hagut de ser intervingut una altra vegada del seu genoll esquerre després de no recuperar-se completament de la ruptura del lligament creuat anterior que va patir el passat desembre.

Aquesta nova operació ha estat una neteja menor i es preveu que no endarrereixi el seu retorn més de dues setmanes. Malgrat els esforços i les consultes amb especialistes a Àustria i Madrid, la seva evolució no ha estat l’esperada, cosa que ha fet necessària una altra intervenció quirúrgica.

Després de ser operat el 19 de desembre, l’austríac es va proposar l’objectiu ambiciós de recuperar-se a temps per participar a l’Eurocopa. No obstant això, cap al març, va reconèixer que la seva recuperació no avançava tan ràpid. Finalment, es va establir que els terminis de recuperació serien de nou a deu mesos, amb la previsió que Alaba torni a competir entre setembre i octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)