1a divisió FEF

El Cornellà baixa a 2a FEF i el Sabadell es manté amb vida

1a divisió FEF. Els del Baix Llobregat perden contra la Cultural Leonesa (1-2) i consumen el descens, mentre que els arlequinats s’imposen a la Ponferradina (1-0) i, tot i no sortir de la zona vermella, empaten a 41 punts amb el Fuenlabrada, que marca la permanència

El Cornellà és nou equip de 2a divisió FEF. La derrota davant la Cultural Leonesa (1-2) condemna el conjunt dirigit per Gonzalo Riutort, que només ha sumat dos punts dels últims 30 en joc. Per la seva banda, el Sabadell obté un triomf vital contra la Ponferradina (1-0) i, malgrat no sortir de la zona vermella, arriba a l’última jornada empatat a 41 punts amb el 15è classificat, el Fuenlabrada, que marca la permanència.

En una primera part frenètica, la Cultural Leonesa ha deixat molt tocat anímicament el Cornellà amb dues urpades en tres minuts (0-1, Escudero, 19’ i 0-2, Calderón, 22’). Tot seguit, els del Baix Llobregat han esquivat una bala que podria haver estat definitiva després que Miño evités el 0-3 en aturar un penal executat per Guillermo (28’). Els verds han recuperat l’esperança gràcies a la diana d’Armando, que ha escurçat la diferència passada la mitja hora de joc (1-2, 33’). No obstant això, els cornellanencs, a qui només els hi valien els tres punts per arribar vius a l’última jornada i que han tingut dificultats de producció ofensiva al llarg del curs, una de les principals causes del descens, no han pogut capgirar el resultat en la segona meitat -Gonpi és qui més a prop ha estat d’empatar en enviar una pilota a la fusta (90’)- i no han pogut evitar el trist desenllaç.

D’altra banda, als sabadellencs, que enllacen quatre jornades sense perdre a la Nova Creu Alta (dues victòries i dos empats), també els hi ha costat generar accions de perill en els primers 45 minuts. L’expulsió per doble amonestació del visitant Antonio Leal (61’) ha estat un punt d’inflexió per als vallesans, que han sabut aprofitar la superioritat numèrica per obrir la llauna amb un gol de Pau Resta (1-0, 71’), el cinquè de la temporada per al central gironí, que permet sumar un triomf molt preuat. Els d’Óscar Cano visitaran el Lugo, que es troba instal·lat a la meitat de la taula i no s’hi juga res, en la darrera jornada -que també es disputarà en horari unificat- el dissabte 25 de maig (19h), amb la necessitat de millorar el resultat del Fuenlabrada, que rep precisament el Cornellà, per tal d’evitar el descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)