Premier

El Manchester City no falla i guanya la Premier

Els de Pep Guardiola han guanyat el West Ham (3-1) i han fet inútil la remuntada de l’Arsenal davant de l’Everton (2-1)

Pep Guardiola ho ha tornat a fer. El Manchester City s’ha coronat campió de la Premier League 2023/24 després de guanyar aquesta tarda contra el West Ham (3-1). És el quart títol de lliga consecutiu del conjunt skyblue i el sisè en els últims set anys, una fita que ningú havia aconseguit mai fins ara a Anglaterra. Per a Guardiola, aquest és el dotzè títol de lliga en quinze temporades al futbol professional, una barbaritat.

El City depenia de si mateix per ser campió i no ha fallat. Foden, un dels millors jugadors de la temporada del City, si no el millor, ha marcat un doblet en la primera part per encarrilar el partit (2’ i 18’). Kudus, amb un golàs de xilena, ha posat una mica d’emoció abans del descans (42’), però després de la represa Rodri ha marcat el 3-1 que sentenciava el partit i la lliga (59’). De fet, els de Guardiola no han patit en cap moment per molt que l’Arsenal d’Arteta també hagi fet la feina, remuntant el partit contra l’Everton (2-1) per enfilar-se a uns 89 punts espectaculars que no han estat suficients davant un Manchester City letal els últims mesos.

En aquesta última jornada de la Premier també s’ha confirmat el descens del Luton, que baixarà a la Championship juntament amb el Sheffield i el Burnley.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)