2a divisió FEF

Continua la maledicció dels ‘play-offs’

2a divisió FEF. Cap equip català ha disputat l’última eliminatòria per pujar a primera divisió FEF des del canvi de format el 2021

Continuarà, almenys fins a la temporada que ve, la maledicció dels equips catalans en les semifinals del play-off d’ascens a primera divisió FEF, i és que amb l’eliminació aquest darrer cap de setmana del Sant Andreu, l’Europa, el Badalona Futur i el Lleida, en la primera de les dues eliminatòries que donen accés a pujar a primera FEF, ja són tres temporades consecutives –les tres amb el nou format del futbol espanyol– en què cap equip català disputarà l’última eliminatòria per pujar a la tercera categoria del futbol estatal.

L’Europa ho tenia complicat amb la derrota per 2-0 en l’anada a Sevilla, i tot i avançar-se en el marcador, el Betis B va acabar remuntant i es va imposar per 1-3 en un partit en què el capità del conjunt escapulat va acabar expulsat per un cop de cap a un rival. Tancaven d’aquesta manera els graciencs una gran temporada, tot i la decepció de caure eliminats.

El Badalona Futur i el Lleida Esportiu havien caigut en l’anada contra l’Oriola i el Ieclà per un gol de diferència, respectivament, i tampoc van poder remuntar el resultat en contra inicial.

El Sant Andreu es va endur una garrotada perquè és qui ho tenia tot de cara amb l’avantatge de dos gols aconseguit en l’anada, però el Zamora va saber igualar l’eliminatòria i classificar-se després de la pròrroga perquè estava més ben situat en la taula.

L’Espanyol B i el Manresa la temporada passada i el mateix filial del conjunt blanc-i-blau i el Lleida fa dues temporades també es van quedar a les portes de l’últim pas abans de la glòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)