1a divisió

Fuita de gas a les obres del Santiago Bernabéu

Una fuita de gas a l’exterior de l’estadi Santiago Bernabéu ha obligat aquest matí a interrompre les obres de renovació i a evacuar la zona immediatament. L’incident ha tingut lloc a la zona del pàrquing adjacent a l’estadi madridista al voltant de les 9:55 hores, quan una canonada de gas ha estat trencada durant els treballs.

La fuita ha provocat talls de trànsit al Paseo de la Castellana i interrupcions al servei de metro de la línia 10, que ha restablert el servei poc després. No s’han registrat ferits, però els equips d’emergència continuen treballant per garantir la seguretat a la zona.

Els bombers i tècnics han actuat ràpidament per controlar la situació, tallant la fuita i ventilant les àrees afectades. Florentino Pérez, president del Real Madrid, ha agraït la ràpida resposta dels serveis d’emergència i ha assegurat que la seguretat és la seva màxima prioritat. Les autoritats esperen reprendre les obres en els propers dies, un cop garantida la seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)