1a divisió FEF

Faye (Barça Atlètic) es perdrà la tornada de les semifinals del ‘play-off’

Mika Faye ha estat convocat amb la selecció del Senegal per disputar els dos pròxims compromisos de classificació per al Mundial. Després de debutar amb els lleons de Teranga el passat mes de març, sembla que s’ha convertit en una peça fonamental per a Aliou Cissé, el seleccionador senegalès, que torna a comptar amb el central del Barça Atlètic.

Aquesta convocatòria amb l’equip senegalès crea un conflicte d’interessos amb el filial blaugrana, ja que els partits per als quals ha estat citat Faye es juguen els dies 6 i 9 de juny, coincidint amb la tornada de les semifinals del play-off d’ascens a segona Ddvisió que disputarà el segon equip del Barça.

Amb un Barça B que ja ha assegurat la classificació per a la promoció d’ascens, però que encara no coneix el seu rival de semifinals perquè falta una jornada per disputar-se a primera FEF, és segur que Faye no estarà disponible per jugar la tornada d’aquestes semifinals.

La baixa del central senegalès és molt sensible, ja que ha estat un pilar fonamental per a Rafa Márquez durant tota la temporada. A més, el tècnic mexicà tampoc podrà comptar amb el lesionat Mamadou Mbacke, i possiblement tampoc podrà disposar de Pau Cubarsí, que podria ser convocat per Luis de la Fuente per disputar l’Eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.