Més futbol

2a DIVISIÓ B

Lanzarote paga 20.000 euros per deixar l'Atlètic Balears i fitxar per l'Eibar

Manolo Lanzarote jugarà a l'Eibar del grup 2 de segona B, almenys fins al mes de gener. Diumenge va jugar 15 minuts amb la samarreta de l'Atlètic Balears –equip que l'havia fitxat a l'agost– contra el Dénia (1-3), però dimarts, a les vuit del vespre va pagar 20.000 euros per obtenir la carta de llibertat, va fitxar pel club basc, i va deixar l'Atlètic Balears plantat i sense marge per fitxar un altre jugador de la seva categoria. Tot i això, el jugador assegura que ja fa una setmana que li va trucar l'Eibar, i que en aquell moment ja va advertir els directius mallorquins, però que si no s'ha tancat fins a última hora ha estat perquè l'Eibar necessitava alliberar una fitxa per incorporar Lanzarote.

I és que la fugida de l'extrem català a l'Eibar es produeix perquè el club basc volia treure's de sobre un davanter que no els havia donat gaire rendiment, Mikel Arruabarrena, per reforçar l'extrem dret, en el qual anaven més coixos. A última hora l'Eibar va aconseguir cedir Arruabarrena al Leganés –li pagaran la meitat del sou–, i així es va poder tancar l'operació. «Em sabia greu deixar l'Atlètic Balears, però l'oferta de l'Eibar era esportivament millor i, tot i que he hagut de perdonar molts diners [la clàusula], no m'ho he pensat dos cops», explicava ahir Lanzarote anant cap a Eibar. L'exjugador del Sant Andreu va deixar aquest estiu el Narcís Sala després de tres anys fantàstics, amb tres fases d'ascens seguides, perquè volia jugar a 2a A, encara que la seva relació amb el tècnic Natxo González cada dia estava més deteriorada, i també va influir en la seva marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)