Més futbol

2a DIVISIÓ A

Gerard (Girona) no es veu suplent i diu que el partit de l'Osca li deixa un «regust amarg»

Sense encert en dues ocasions, el capità va lesionar Luso i va provocar el penal de l'1-1

51
MINUTS
va disputar Gerard contra l'Osca, abans de ser rellevat per Ángel.

El capità del Girona, Gerard López, ha admès que el partit contra l'Osca de copa li ha deixat un «regust amarg». El jugador vallesà, substituït per Ángel (51'), va debutar en partit oficial aquesta temporada i reconeix que hi va haver dues o tres accions en què no va tenir prou sort (o punteria o habilitat). Tant Gerard com el Girona intentaran millorar l'actuació de dimecres a partir del derbi de demà en la lliga a Tarragona.

«Volíem guanyar i volíem passar l'eliminatòria. Això de dir que la copa no és tan important i així ens podrem centrar en la lliga, no ho pensàvem ahir», va explicar Gerard ahir al migdia, després de l'entrenament a Montilivi.

Després de veure des de la graderia el Girona-Tenerife de lliga, contra l'Osca Gerard hauria pogut marcar un gol –va tenir un parell de bones oportunitats (12' i 50')–, però, en canvi, va lesionar de manera fortuïta el seu company Luso (35') i va provocar l'acció del penal que va permetre a l'Osca igualar l'1-0 de Despotovic. Gerard diu que es va marejar en el xoc amb Luso, que té un ull de vellut i considera «excessiu» que l'àrbitre li xiulés penal. «Em llanço a terra per tapar el driblatge i no puc apartar el braç», diu Gerard de l'acció del penal, que va arribar instants abans de ser canviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)