Més futbol

1a CATALANA

El Blanes, de més a menys a Vilassar

Va tenir un parell d'oportunitats per avançar-se abans del descans, però no va reaccionar arran de l'1-0 (52')

El Blanes va encetar la lliga amb un revés a Vilassar, en un partit en què els de Xavi Lozano van oferir bones sensacions en el primer acte i no tant després del descans, en què el conjunt selvatà no va tenir capacitat de reacció després d'encaixar l'1-0.

L'equilibri va presidir els primers 45 minuts, sense un dominador clar i amb el jove Touré destacant en el centre del camp gràcies a la seva intensitat i lluita. El Blanes va controlar bé els atacs locals, fins al punt que Morales no va haver ni d'intervenir. I hauria pogut marcar en dues rematades de Maca, que van fer que el 0-0 en el descans tingués un gust amarg.

En la segona meitat, però, el Vilassar va ser millor. Ivan i Aliou van avisar abans que Planes pentinés una falta de Brullet. I tot i que quedaven 38 minuts, els blanencs no van poder replicar l'1-0.