Més futbol

Xisco Campos, motivat per l'augment sobtat de competència al lateral dret del Nàstic

El mallorquí considera que el triomf contra el Girona marca la línia ascendent de l'equip

Xisco Campos
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Com més alternatives tingui el tècnic millor, ja que d'aquesta manera ningú no es pot relaxar. Qui es relaxi perdrà el lloc»
«Contra el Girona vam pressionar bé, robant bastant amunt. A més, vam tenir tranquil·litat amb la pilota als peus»

Fa poc més d'una setmana, Xisco Campos era l'únic lateral dret natural de la plantilla del Nàstic. Sí que hi havia d'altres jugadors que hi podien jugar, com ara Medina o els futbolistes del filial Julio Rico i Fran Vélez, però semblava difícil que algú pogués discutir la titularitat del defensa mallorquí, que va acumular molts minuts durant la pretemporada i que ha jugat sencers els dos partits de lliga i el compromís de copa. Però, de cop i volta, s'ha trobat amb dos competidors per al lateral dret: Manel Ruz, fitxat el 31 d'agost, i Curro Torres, renovat l'endemà. «Per mi és una motivació afegida. La competència és bona i sana, i segur que ells dos aportaran moltes coses. Com més alternatives tingui el tècnic millor, ja que d'aquesta manera ningú no es pot relaxar. Qui es relaxi perdrà el lloc», va explicar ahir Xisco Campos, autor de la centrada que va rematar Powel amb el cap i que va significar el 2-0 contra el Girona, dissabte. Tot i que no és un jugador excessivament ofensiu, el mallorquí va aprofitar la superioritat numèrica del seu equip contra els gironins per pujar per la banda amb certa assiduïtat. De moment, i respecte a Ruz i Curro Torres, Xisco Campos parteix amb l'avantatge d'haver fet tota la pretemporada amb normalitat amb l'equip. Ruz ha fet pocs entrenaments amb el seu nou equip i Curro Torres tot just s'acaba de recuperar de la lesió que es va fer al febrer.

El jugador de Binissalem està content amb la seva actuació i sobretot amb la de l'equip en el derbi: «Vam estar a un nivell bastant bo, estem en la línia ascendent.» Xisco Campos considera que l'equip grana va estar encertat en la pressió perquè va robar pilotes al camp del rival i va tenir tranquil·litat amb la pilota als peus, però admet que les dues expulsions del Girona varen aplanar el camí cap a la victòria, ja que fins llavors el Nàstic no ho tenia fàcil per superar «un equip rocós i bo en defensa». Segons el defensa del Nàstic, era molt important obtenir la victòria en el primer partit a casa per guanyar moral i confiança i, de moment, jugar a Salamanca, divendres que ve al vespre, amb més tranquil·litat. «Sense ansietat es treballa millor», va apuntar Xisco Campos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)