Més futbol

L'homenatge de Migue (Girona) a Dani Jarque

El defensa del Girona Miguel Ángel González, Migue, sol fer un petit homenatge a l'exjugador de l'Espanyol Dani Jarque al final de cada partit. Es treu la samarreta del Girona amb el dorsal 22 i en mostra una altra amb la imatge de l'excentral espanyolista i el seu dorsal, el 21. «Fa molt de temps que va passar la desgràcia del Dani. Amb la samarreta amb la seva cara i el seu número és una manera de recordar-lo i tenir-lo present», destaca Migue.

El central terrassenc, de 30 anys, va arribar a conèixer Jarque, que va morir per una aturada cardíaca el 8 d'agost de 2009 a l'hotel de concentració de l'Espanyol a Coverciano, a Florència (Itàlia). Tots dos compartien representant, l'exjugador de l'Espanyol Màgic Díaz, i Migue valora les qualitats que tenia Jarque: «Considero que era un molt bon central, jove i amb molt de futur. Va passar el que va passar.»

La mort de Pitarque (Reus) ha tornat a posar d'actualitat la mort sobtada d'alguns futbolistes. «Tant de bo se sabés per què passa això. El cos és tan misteriós... Mai penses que et pugui passar una cosa així, però ens hem de cuidar al màxim, perquè una loteria així no et toqui», valora el vallesà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)