Més futbol

El partit més difícil per al Reus Deportiu

El Reus fa el cor fort per poder dedicar el triomf a Jordi Pitarque

Rep el Vilanova en un dia marcat pel record a l'ampollenc

El Reus afronta avui el partit més trist i més difícil de jugar. Sis dies després de la mort sobtada de Jordi Pitarque, els seus companys faran el cor fort i disputaran el partit contra el Vilanova al municipal reusenc per dedicar-lo al jove futbolista, de 23 anys. «És el que ell hauria volgut», han assegurat aquesta setmana els components de la plantilla roig-i-negra, que asseguren que estan «destrossats i desorientats». El club obrirà les portes tant de lateral com de gol perquè el màxim de gent possible pugui homenatjar el jugador. Abans de sortir al camp per disputar el partit els jugadors lluiran una samarreta amb la cara impresa del jugador de l'Ampolla. A més, la penya Caixa o Faixa ha proposat que en el minut 7 l'afició dediqui un fort aplaudiment a la memòria de Pitarque, en homenatge al qual el club ha retirat, almenys per aquesta temporada, la samarreta amb el número set, que era el que solia portar. El tècnic, Santi Castillejo, ha convocat tots els disponibles per si algun jugador no es veu en condicions de jugar.

La tràgica mort de Pitarque ha aparcat de cop i volta els objectius esportius del Reus, que ha començat la lliga empatant a casa contra el Gavà i perdent diumenge passat al Prat, en l'últim partit disputat per Pitarque. El rival d'avui, el Vilanova, ja s'ha situat a la part alta gràcies a la victòria contra l'Ascó de la setmana passada, després d'empatar en la primera jornada al camp del Manlleu.

Minuts de silenci arreu.

La federació ha decretat que en tots els partits del cap de setmana hi haurà un minut de silenci. Al camp de l'Amposta, un dels exequips de Pitarque, es farà un homenatge al futbolista abans del partit contra l'Espanyol B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)