Més futbol

Victòria merescuda del Sabadell contra l'Sporting amb detalls de bon futbol (2-1)

ENTRENADOR DEL SABADELL
«Ha sigut un bon partit, però avui no hem jugat tan bé com en la segona part de Badalona»
«L'Sporting és el millor equip a qui ens hem enfrontat fins ara»

Tal com havia reconegut l'entrenador del conjunt arlequinat, Lluís Carreras, durant la setmana, no n'hi ha prou amb jugar bé, calen victòries i punts. Així ho devia fer entendre als seus jugadors, que van complir a la Nova Creu Alta aconseguint el primer triomf de la temporada, contra l'Sporting Maonès. El de Sant Pol va optar per alinear sense complexos els més joves i els més nous que, fins ara, havien sortit des de la banqueta. Cuenca, a l'extrem, i Hiroshi, en punta, van marcar les diferències en els últims metres i van donar aquella perillositat perduda que tant havia trobat a faltar el Sabadell durant les últimes temporades.

Ben aviat, Eneko va culminar una jugada de Cuenca per la banda (12') rematant de cap i obrint el marcador. Tot i que el Sabadell es mostrava molt superior als menorquins, els de Joan Esteva van aconseguir trencar el partit i evitar les combinacions arlequinades. Trujillo, encara amb confiança per l'últim hat-trick aconseguit, provava sort en cada pilota que li passava pel davant, sense punteria aquest cop.

Després de la represa, Hiroshi de seguida va augmentar el marge dels locals rematant una pilota morta a l'àrea (52') passada per Eneko. Però fa molt temps que a la Creu Alta no es viu un partit tranquil, i ahir tampoc. En una jugada plena d'errades defensives, Marcos –exjugador del Sant Andreu– va rematar de primeres una bona centrada des de la dreta (56'). El gol només va servir per afegir pressió a un Sabadell que tan sols es reconeix patint fins al final però que es va acabar adjudicant els tres punts. Al final, el japonès Hiroshi –el nou ídol de l'afició juntament amb Cuenca– va rematar en planxa però la pilota va sortir fora vorejant la creueta de la porteria de Moso (83').


Lluís Carreras

SABADELL
2
SPORTING MAONÈS
1
SABADELL:
De Navas, Toni Lao, Agustín, Mikel Azparren, Bermudo, Juvenal (Robles, 75'), Manga (Fito, 70'), Puigdollers, Eneko (Marc Fernández, 63'), Hiroshi i Cuenca.
SPORTING MAONÈS:
Moso, David Sánchez, Jeroni, Raül Capó, Noceras, Capó, Moyano (Méndez, 53'), Rubén, Iray (Mourad, 65'), Trujillo (Pedro García, 72') i Marcos.
GOLS:
1-0 (12') Eneko. 2-0 (52') Hiroshi. 2-1 (56') Marcos.
ÀRBITRE:
Pérez Peraza (col·legi de Tenerife).
T.G.:
Als locals Agustín, Puigdollers, Mikel i Robles; i als visitants Moyano i Jeroni.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Unes 1.500 persones.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)