Més futbol

1a CATALANA / REGIONAL PREFERENT

Dia D per al Vic i el Mollet

El Mollet esgota avui les seves últimes esperances perquè la federació no reconegui el Vic com a legítim equip de la primera catalana arran de la seva fusió amb l'Aiguafreda. El club vallesà ha enviat un nou escrit amb què vol demostrar que la fusió entre els dos equips d'Osona va ser irregular. «Si a mitjan d'agost el Club Unió Esportiva Vic no figura ni com a entitat esportiva en la secretaria general de l'Esport, com és possible que el 16 de juny la federació l'agrupi amb els clubs de primera catalana», inquiria ahir el Mollet en un comunicat.

El club presidit per Feliu Tura demana al Tribunal Català de l'Esport, que s'ha de manifestar avui mitjançant una ponència encarregada al seu president, Joan Maria Xiol, que tingui diligència i seny a l'hora d'emetre la resolució. «La decisió final marcarà un precedent important en el futbol territorial català. Cal triar entre el mercantilisme o defensar els resultats obtinguts amb l'esforç de jugadors i entrenadors.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)